perjantai 12. kesäkuuta 2015

Jammailua pikkuväen puistojameissa

Kun Kuopio tanssii ja soi, on sitä miltei mahdotonta olla huomaamatta - ja hyvä niin. Festareiden ilmaisohjelmakin on huikean kattava ja tarjontaa on hyvin erilaisille kohderyhmille. Tätä ilmaista ja helposti lähestyttävää ohjelmaa kävi testaamassa myös allekirjoittaneen pikkuväki, nimittäin pikkuväen puistojameissa Brahen puistossa.

Puistoon oli kokoontunut runsaasti värikästä lapsiväkeä, ikähaitari taisi huidella muutamasta kuukaudesta alakoululaisiin (vanhemmat tietysti lisävarusteinaan). Nurmialueella ihanan reippaat ohjaajat Maija Mämmi ja Riikka Tolonen ottivat muutamakymmenpäisen nappulajoukon tolkusti haltuun ja tällä kertaa päästiin seikkailemaan viidakkoon. Vauhdikas lapsiryhmä liikkui milloin apinan tavoin heilahdellen ja milloin lintuna liidellen.Joka kerta vaihtuva teema liikuttaa lapsia luovasti ja hauskasti ja tuokio on suunniteltu niin, että eri-ikäiset lapset voivat olla hyvin mukana. Oma kaksivuotiaani jännitti välillä mukaan yhteistanssimista, mutta niinä hetkinä, kun äidin syli oli liikkuvaa lapsilaumaa parempi osallistumispaikka, katseltavaa ja kuunneltavaa kuitenkin riitti! Ja kotona olikin sitten paljon puhuttavaa...

Jamiaika on monelle lapsiperheelle sopivasti aamupäivällä kello 10-10.30 ja jammailemaan pääsee joka päivä aina tiistaihin 16.6. asti. Sadesäällä puistojamit pidetään Musiikkikeskuksella. Me suunnistimme jamien jälkeen vielä torille, ilmaisohjelmallisuuksiin sielläkin. Kiitos Kuopio, kun tanssit ja soit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti