keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kuopio ja KotiÄiti rokkaa - Kuopio Rockcock
Kuopiossa KotiÄiti Koposen viikko-ohjelmaan on tulossa huomattava muutos perjantaille: jokaviikkoinen Prisma-kierros on peruttu! Tai eihän KotiÄitin Prisma-kierrosta  perua voi vaan se on siirretty eli aikaistettu jo maanantaille sillä KotiÄiti lähtee rokkaamaan. Kuopio Rockcock ja KotiÄiti Koponen Kuopiosta kukkuu koko ensi viikonlopun.

Rokkibuutsit lankattu, farkkutakki etsitty, bilepaita ostettu,lapsenvahdit varattu ja maitokaappi kotona täytetty. Hotellia vain ei ole varattu sillä haluamani hotelli lähellä festarialuetta olikin päräytetty myydä täyteen: hyvä Original Sokos Hotel Puijonsarvi! Myydäänköhän festariliputkin loppuun jo aikojaan ennen? Olin liian myöhään varausta hotelliin soittelemassa, kolme viikkoa ennen tapahtumaa yritin saada huonetta ja jo myytiin eioota. Seuraavan kerran olen nohevampi ja varaan huoneen jo näiden bileiden jälkeen.
 Mieheni ehdotti että menisimme telttailemaan festivaalialueen leirintä-alueelle viikonlopuksi, mutta välttämättä en näe itseäni rokkihengessä telttailemassa tänä(kään) vuonna sillä valvottuja hetkiä lapsukaisien kera on jo tarpeeksi. Nyt haluan levätä rokkiöiden välissä, joten majoitumme äitini luo ja äitini eli mieheni anopintekele on meidän kotona kera lapsukaisten.
 Toista oli 1990- luvulla Messilässä kun telttamajoitus ja Leningrad Cowboys kutsuivat minua  eli alaikäistä tyttöstä rockin maailmaan ensimmäisille festareille. Taisin "vahingossa" kertoa vanhemmilleni tuolloin olevani festarimatkalla isommallakin ystäväporukalla ja "unohdin" mainita että isompi ystäväporukka tarkoitti tuolloin minun lisäkseni yhtä ystävää.
Tulevana viikonloppuna saan yhdeksi rokkikaveriksi Sarin: keski-ikäisen (itse en myönnä olevani keski-ikäinen, sillä olen vasta 36v10kk) kahden teinin äidin, joka päästää sisäisen festivaaliRockpedon irti ensi kertaa elämässään. Siis keski-ikäiset KotiÄidit Kuopio Rockissa viikonloppuna irti - huhhuh!

On tätä nyt odotettukin jo keväästä lähtien että pääsee rokkaamaan. Kun saimme Kuopioon Rockcockin rokkaamaan ensimmäistä kertaa 13-vuotta sitten, en paljon suunnitellut enkä vouhkannut miten ja missä menisin rokkiviikonloppuna. Laitoin lilat luomiin ja buutsit kohti Väinölänniemeä ja RokRok! Siinäpä sitä nautittiin ystävien kanssa iloisesta seurasta ja musiikista. Nyt olen todellakin enemmän kuin koskaan MENOSSA ja LÄHDÖSSÄ ROKkaamaan, kun kerrankin lähden. KotiÄitinä ei viime vuosina ole aina vain jaksanut edes ajatellakaan viettävänsä yöllistä rokkielämää sillä kodin sisäinen yöllinen elämä on ollut tarpeeksi vilkas neljän alle viisi vuotiaan kera. Mutta lapset kasvaa ja rokki soi.

Liput Kuopio Rockiin varasin jo ennenkuin edes katsoin esiintyjälistaa, eli luotin kovasti tapahtumajärjestäjään että kiinnostukseni kohteita löytyy varmasti.

Perjantai 31.7.  mm.
Happoradio - Mustapipo, pojat puhuu äänillä joita kuulee
Kaija Koo - Kuka keksi rakkauden?
Neljä Ruusua - Ihana Ilkka!
Verjnuarmu - raskasta savolaista?
Popeda - Pate ja avomiehen esikosinta Himoksella 2009
Von Hertzen Brothers - Kotiäitin päiväunelmat
Pertti Kurikan Nimipäivät - Nähtävä
Apulanta - Suloinen Sipe, Mensa-Toni ja uusi rumpali
Hole In The Head - Kunnon RoketiRollia
Jenni Vartiainen - Kuopion kaunokainen nähtävä livenä
Accept ja Santa Cruz - Kuka ja mitä?

Lauantai 1.8. mm.
Sanni - nätti poppari?
Turmion Kätilöt - savolaiset maalatut miehet
Elastinen - IloPoika- Räppäri
Sonata Arctica ja Children Of Bodom - Heviä?
Leila K - 90-luvun teknon tanssiaiset encore
Haloo Helsinki! - Haloo Kuopio?

Esiintyjälistalla on myös itselle täysin tuntemattomia bändejä kuten Accept, mutta taitaa heille tosi fanitkin festivaaleilla löytyä, kun kerta ovat nettisivujen mukaan 17 miljoonaa albumia myyneet. Ei ole albumia minun hyllyssä ei. Mutta Kaija Koo, Popeda ja Neljä Ruusua minulla oli aikanaan C-kasetteina, nauhoitettuna kaverilta. Tietenkin.

RokRok eli Kuopio Rockia kohti,
Kirsi
Kuopion KotiÄiti Koposen katse kohti Kuopio Rockcockia


P.S. Koskisen Allu, jos ei tavata viikonloppuna, niin 2016 vuodellehan ei Elvistä eikä Jacksonin Michaelia voi saada, mutta olis kiva saada mukaan Alangon Ismo, Röyhkän Kauko ja Madonna.

http://www.kuopiorock.fi/etusivu/
https://www.facebook.com/Kuopiorock?fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti