torstai 14. toukokuuta 2015

Lauantain kohokohta: Robin!

Lauantaina me aikuisetkin saatiin lupa innostua Robinista. "Frontside Ollie"-biisillään kaikkien pikkutyttöjen (ja isompienkin) sydämiin singonnut teinitähti esiintyi lauantaina täydelle Kuopion jäähalliyleisölle. Myös 8-vuotias kummityttöni Amanda on yksi niistä pikkutytöistä, joiden sydämen Robin on vallannut.


Lauantaina jännitys oli ylimmillään. Ruoka ei maistunut ja pääpuheenaihe oli klo 16 keikkansa starttaava Robin. Aamuiselta metsälenkiltä etsittiin sopiva keppi ja Pirkka-lehden kannesta leikattiin komean tähden kuva. Saatiin aikaiseksi minun mielestä keikan hienoin Robin-kyltti, jonka taakse pikkumuru raapusti viestin lempilaulajalleen: "Olet maailman paras laulaja Robin".

Keikkapaikkana Kuopion jäähalli on mielestäni oivallinen. Ovet keikalle aukesivat jo kello 14 ja kun me saavuimme keikkapaikalle noin klo 15:30, niin pääsimme suoraan sisälle jonottamatta. Ihmiset olivat levittäytyneet katsomoihin ja "monttuun". Halusimme tietenkin hyvälle näköetäisyydelle ja marssimme suoraan monttuun. Me aikuiset näimme hyvin hieman taempaakin, koska katsojakunta edellämme oli meitä hieman lyhempää.

Täytyy sanoa, että vaikka en itse kuulu Robinin ykkösfaneihin, niin keikka oli kyllä mukaansa tempaava ja sai iloiselle mielelle! Innostuttiin siskon kanssa hytkymään ja vähän laulamaankin Robinin tahtiin. Ja mikä parasta, mielestäni hänen lauluissaan on hyvä meno ja paljon iloista sisältöä! Suosittelen!
"Mitä ikinä sun unelmat onkaan
Et saavuta niitä unessa koskaan
Ota ittees niskast kii
Kelaa mitä haluut ja tee lista siit
Ja sit elät sitä aamusta iltaan
Ja kun yöllä oot saanut taas virtaa
Teet taas kaikkes sen eteen
Ja vaikka välillä vaikeeks se menee."
~ Robin - Kipinän hetki ~1 kommentti:

  1. <3 Idolit on tärkeitä ja elävä musiikki sykähdyttää aina!

    VastaaPoista