lauantai 27. helmikuuta 2016

Kiitos kaveruudelle Finland Ice Marathon!

Kuopion Ice Marathonin yhteydessä luisteltu Kiitos kaveruudelle - luisteluun osallistui yhdeksän urhoollista osallistujaa.


Keulahahmomme Kuopion Kiitos kaveruudelle- karhu aukaisi meille muille jäärataa. Samaan aikaan oli menossa 40km, 60km luistelu- ja potkukelkkakilpailut, joten varovaisesti liikuimme ulkoreunaa pitkin koko kahden kilometrin matkan. Alunperin tarkoitus oli matkata 250m omalla Mini Marathon - radalla, mutta aiempien päivien haastavien keliolosuhteiden vuoksi kisasuorituksemme tapahtui muiden kisailijoiden mukana. Kiitos kaveruudelle- karhulla oli henkilökohtainen avustaja, Hyvinvointilähettiläs siipineen opastamassa meitä reitillä.

Kisatunnelma alueella oli loistava. Kaikilla oli hymy huulilla ja alueella vallitsi taianomainen talvitunnelma. Jokainen kilpailija oli mukana oman innostuksensa siivittämänä...toiset tosissaan, toiset kuntoilu mielessä ja meillä sanomana oli: Kiitos kaveruudelle. Muistutus siitä, että parhaimmillaan ystävyys ja kaveruus on toisen tukeminen ja yhdessä tekeminen - Kuopiossa sanotaan EI kiusaamiselle!Loppusuoralla Kiitos kaveruudelle - karhu avustajansa, Hyvinvointilähettilään kanssa ja muu joukko seuraa perässä.


Ja näin ajanottopiste on ylitetty...aika alle tunti.

Paljon oli ihmisiä seuraamassa ja kannustamassa. Kiitos kaveruudelle - karhu sai ihmiset hymyilemään ja hyvälle mielelle. Pienet osallistujat halusivat halata karhua, joka mielellään otti vastaan lasten halaukset. Kirpeän pakkasään johdosta kaakao maistui osallistujille  suorituksen jälkeen.
Kiitos kaveruudelle- karhu pääsi Kuopion Luisteluseuran hahmojen kanssa yhteiskuvaan...ja kaikki olivat yhtä hymyä.

Kiitos kaveruudelle
finlandicemarathon.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti