tiistai 25. huhtikuuta 2017

Lastenteatteri Tammenrannan Tuhkimo - tarina samanarvoisuudesta

Lastenteatteri Tammenrannan Tuhkimo on omasta lapsuudesta ja äitiydestäkin tuttu vanha tarina vähän uudessa kuosissa. Tarinan lumo ja sadun opetukset eivät kuitenkaan ole vanhentuneet. Oikeudenmukaisuus ja ystävällisyys sekä hyvän ja pahan taistelu ovat aina ja vaan ajankohtaisia. Myös tämän päivän maailmassa.

Siitä kertoo myös Valoharjun takaseinään asti yleisöstä pullisteleva esityssali. Jokainen paikka on käytössä. Sali on täynnä pikku prinsessoja mekoissaan sekä prinssejä dinosauruksineen. He elävät vielä vahvasti sadun maailmassa. Uskoen ja luottaen siihen, että hyvä voittaa aina pahan.Ajanhenkiseeen puvustukseen ja lavastukseen on panostettu ja ääni kuuluu hyvin. Esitys on mitä parhaimmillaan laadukasta ja viimeisteltyä lasten ja nuorten teatteria, jossa on mukana monenikäisiä näyttelijälupauksia. Hyvin tehty ja toteutettu. Tätä on ilo katsoa. Onnistumista ei haittaa se, että meidän näytöksessämme kaksi näyttelijää varsin keskeisissä rooleissa on sairastunut ja varamiehet ovat tuuraamassa.Mutta mikä olikaan tarinan tärkein opetus? Onko ilkeydellä mitään rajaa? Ja kuka on sydämeltään kaunis? Entä mitä oikeastaan tarkoittaa samanarvoisuus? Muun muassa näitä kysymyksiä jään pohtimaan esityksen jälkeen. Tuhkimon tarina on edelleen tätä päivää. Vaikka on kysymys lasten sadusta, esitys antaa paljon myös aikuiselle. Tällä lupauksella sain kutsun tulla katsomaan esitystä ja se täyttyi. Kiitos lastenteatteri Tammenranta. Tänäkin vuonna toteutitte hienon esityksen, jota eteläkuopiolaisen ylpeydellä voin lämpimasti suositella! Mutta kannattaa olla nopea, sillä vain muutama esitys on enää jäljellä. Lisätietoja on alla.

***

Lisätietoja:


Esitys sopii kaikenikäisille. Lipun hinta on 8 euroa / henkilö. Liput pitää varata etukäteen joko sähköpostilla vehmasmaennuorisoseura@gmail.com tai puhelimitse 044 362 3565 (klo 12-17). Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä.

Tämän kevään loput näytökset ovat:

ke 26.4.2017 klo 18.00
su 30.4.2017 klo 14.00
su 7.5.2017 klo 14.00 (ylimääräinen näytös)

Paikalla kannattaa olla ajoissa, niin saa parhaat paikat. Esitykset ovat Valoharjulla (osoite Kurkimäentie 12). Parkkipaikkoja on myös tien toisella puolella Ilveskasinon pihassa.

Esitys kestää vajaan 1,5 tuntia ja näytösten välissä on väliaika. Väliajalla on tarjolla kahvia, mehua ja pullaa sekä muuta pientä naposteltavaa. Kannattaa varata käteistä myös herkkuhetkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti