maanantai 13. maaliskuuta 2017

Huippua Huipussa !

Huippu Center
Kävin tutustumassa yhden kuukauden ajan  eli kymmenen kertaa Huippu Centerin 700 neliön kuntosaliin. Salilla on tilaa ja kokoa. Vaikka salilla olisi enemmänkin väkeä, niin se ei siltä tunnu, sillä laitteita ja tilaa on paljon. Kuukausi jäsenyys maksaa 39€, joten hinnallisesti puhumme yhdestä Kuopion huokeimmista kuntosaleista. Huippu Center sijaitsee Bellarannassa, entisissä Fenestran tiloissa. Autoille on järjestetty hyvin ilmaista parkkitilaa aivan ulko-oven välittömään läheisyyteen. Ohessa linkki erilaisille jäsenyyspaketeille: http://huippupaikka.fi/palvelut/liity-jaseneksi/

Monella salilla olen treenannut, mutta Huippu Centerin ilmanvaihto tuntuu loistavalta. Ilman kosteus pidetään vakiona sillä ilma talviaikaan tahtoo olla kuiva. Pakkasella katossa höyryää kostuttimet ja pitävät ilman sopivan kosteana. Ilma tuntuu happirikkaalta, joten treenaaminen on mieluisaa.
Jaksaa, jaksaa...

 Laitteet ovat uusia ja moderneja. Niissä on helppo löytää itselle sopivat asetukset. Toki aina uudessa ympäristössä ja laitteilla tarvitaan totuttelua. Muutaman käyntikerran jälkeen pystyi täysipainoiseen harjoitteluun. Laitteiden säädöt oli opittu ja painomäärät testattu. Toki vapailla painoilla ei sen suurempia testauksia tarvinnut, vaan päivän kunto määräsi painot ja toistokerrat.

Kun kyse on uudesta salista, niin kaikki ovat uusia asiakkaita salilla. Tunnelma salilla oli leppoisa ja ihmisten kanssa keskustelun avaaminen helppoa. Aina löytyi vapaa laite tai paikka missä treenata. Ikähaarukka salilla oli nuorista +60 ikävuoteen, niin naisia kuin miehiäkin. Henkilökunta hymyilee ja auttaa halukkaita tutustumaan laitteisiin. Huipussa toimii myös personal trainereita, jotka antavat henkilökohtaista tai pienryhmä  opastusta. Personal trainereilla on erilaisia palvelupaketteja jokaisen tarpeisiin. Personal trainereiden paketteihin voi tutustua oheisesta linkistä: http://huippupaikka.fi/palvelut/valmennus-personal-training/


Laitteista ei ole pulaa
Ryhmäliikuntaakaan ei ole unohdettu, vaan Huippu Centerissä toimii virtuaali ryhmäliikuntatunnit. Eli 280 neliön ryhmäliikuntatila, missä voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivan virtuaalitunnin laajasta valikoimasta. Oheisesta linkistä voit tutustua ryhmäliikunta mahdollisuuksiin:  http://huippupaikka.fi/tunnit/ryhmaliikunta/ .

Laajasta kuntolaitevalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Jokaiselle lihasryhmälle löytyy laitteista useita vaihtoehtoja. Joten varmasti saat itsesi kipeäksi - siis lihakset. Laitteet ovat erinomaisia, sillä ne on suunniteltu niin, että liikkeesi tulee aina oikein. Näin ollen harjoittelu on turvallista, etkä satuta itseäsi väärin tehdyllä liikkeellä. Aina jos on vähänkin epäileväinen omasta liikkeen oikeellisuudesta, niin kannattaa kysyä henkilökunnalta. Henkilökunta on ammattitaitoista, iloisia ja neuvovat mielellään asiakkaita oikeanlaisiin liikkeisiin. Jos olet epätietoinen kuinka kannattaa aloittaa harjoittelu, niin suosittelen ottamaan muutama tunti personal trainerin kanssa. Personal trainer tekee mielellään ohjelman ja auttaa alkuun.
Miksi minä treenaan ? Energia tasoni on erittäin hyvä ja jaksan olla positiivinen vaikka erilaiset vastoinkäymiset varjostavat välillä elämää. Kun kunto on hyvä, niin kaikki muukin tuntuu helpommalta.
Treenin jälkeen on huippu fiilis koko päivän.

Huipun huippu henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi Huippu Centeriin
Mikäpä se kruunaisi loistavan fiiliksen treenin jälkeen ? Noh, sauna tietysti. Sauna on lämmin (+80°C) aamusta iltaan. Tiukan treenin jälkeen saunaan ja kylmää juotavaa => ei voisi parempaa toivoa. Huippu Center on avoinna jäsenille klo 5-24, joten voit sovittaa treenisi oman aikataulun mukaan. Vinkkinä kannattaa kokeilla ennen työpäivän alkamista käydä treenaamassa 45-60min => antaa loistavan potkun päivään.
Tutustu tarkemmin paikan päälla ja Huipun kotisivuilla osoitteessa: http://huippupaikka.fi/meista/huippu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti