keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Suojatiellä suojelijaa tarvitaan!

Enkeleitä, onko heitä?

Huomasin facebookissa ilmoituksen, jossa etsittiin Suojatiesuojelijoita. Se ilmoitus kiinnosti ja ilmoittauduin messiin mukaan. En yhtään kadu ilmoittautumistani. Ne tunnit, jotka olin Suojatiesuojelijana Kuopio-Hallilla 17.9., olivat mielenkiintoisia. Ihmiset suhtautuivat hyvinkin eri tavalla suojelijoihin ja heidän kampanjointiinsa tieliikenteen turvallisuuden hyväksi.

Autoilijoiden tulee kunnioittaa suojatietä sekä suojatiellä liikkuvia jalankulkijoita ja antaa heidän kulkea turvallisesti suojatietä pitkin, ilman pelkoa, että joku tönäisee nurin tai ajaa päälle. Tiellä liikkujia on paljon, lapsia, nuoria, aikuisia, vanhuksia erilaisilla kulkuneuvoilla, joten muistetaan itsekukin siellä jokaisen ihmisen tieliikenneturvallisuus. Liikuttiinpa sitten liikenteessä millä kulkupelillä tahansa. 

Pyöräilijät muistakaa kypärä sillä se suojaa tärkeimpää, omaa päätä. Liikutaan viisaasti liikenteessä!


Pirjo Suojatiesuojelijana Kuopio-hallilla 17.9.2016. " Hyvää päivää. Olen Suojatiesuojelija, haluatko että autan sinut turvallisesti suojatien ylitse? Tämä on Kuopion kaupungin ja liikenneturvan yhteinen kampanja. Tämän kampanjan tarkoituksena on saada autoilijat kunnioittamaan niin suojateitä kuin suojateillä liikkuvia ihmisiä."                                              Suojatiesuojelijatarra vaihtaa omistajaa.                                            Asukkaan mielestä tapahtuma on "hyvä juttu".


"Hyvä juttu" kuulostaa hyvältä, siispä on lupa innostua!
Joukkoliikennelautakunnanjäsenenä haastan Sinut mukaan. 
Tule Sinäkin vapaaehtoiseksi Suojatiesuojelijaksi. 
Muuta et tarvitse kuin valkoiset vaatteet, 
siivet selkään ja vilpitöntä auttavaa mieltä. 
Innostu. 
Vapaaehtoistyö rules! 
Ota yhteyttä 
Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattori 
Säde Rytköseen 
sade.rytkonen@kuopio.fi
tai voit myös ilmoittautua mukaan 
täyttämällä linkin kautta hakemuken:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti