tiistai 26. tammikuuta 2016

Nyt vietetään Pakkaspäivien tapahtumaviikkoa (25.-31.1.16), Kuopion sirkuksen 30-v juhlanäytös "KAAOS" oli enemmän kuin hieno!

Lasten ja nuorten Pakkaspäivien tapahtumaviikkoa vietetään parhaillaan 25.-31.1.2016Tarjolla on monipuolisesti kulttuurin ja liikunnan sisältöjä. Lapset ja myös aikuiset pääsevät kokemaan elämyksiä, iloa ja talvista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin eri puolilla kaupunkia. 
Tapahtuma huipentuu koko perheen Pakkasjuhlaan Brahen puistossa su 31.1. klo 14-16.30Pakkasjuhlia vietetään myös Petosen toriaukiolla pe 29.1. klo 9 alkaen, Maaningalla la 30.1. klo 9.30 alkaen ja Nilsiässä la 30.1. klo 11 alkaen. Kaikki mukaan!
Tarkemman ohjelman läydät täältä! 

Minulla oli yhdessä lapsieni kanssa mahdollisuus päästä katsomaan Kuopion sirkuksen 30-vuotisjuhlanäytöstä "KAAOS". Suosittelen teille kaikille, jotka haluatte nähdä ja kokea sirkuksen iloa ja riemua...tunnelmat vaihtuivat soljuvasti, livemusiikki ja valot loivat tunnelmaa...


Kaaos = epäjärjestys. Kaaoksella tarkoitetaan kaikkeuden muodostumista edeltänyttä oletettua järjestymätöntä olotilaa. Esitys kuvastaa sitä, miten taitojen, välineiden ja harjoitusten kaaoksesta muodostuu lopulta katsojien silmien eteen eheä kokonaisuus. 

Esityksen on ohjannut Emilia Tengvall ja käsikirjoitus on ohjaajan ja esiintyjien käsialaa. Esitystä säestää nelihenkinen orkesteri muusikko Elina Kemppaisen johdolla. Lisäksi esityksissä nähdään vierailevina taiteilijoina Kuopion Sirkuksen kasvatteja.

Lahjakkaita, notkeita, rohkeita, taitavia...Sirkuksen esitys oli huikean hieno "kaaos" akrobatiaa, taidokasta temppuilua, tyylikästä taikuutta, hassuttelua ja hauskuutta.  Esityksiä lattiasta kattoon, aivan kuten ennakkoon oli luvattu. Silmin nähden lapset ja nuoret esiintyivät täysillä, antaen kaikkensa yleisölle. Odotukseni ylittyivät ja nautin suunnattomasti esityksestä! Ja varmasti koko yleisö nautti. Pojistani vanhempi pian kuusi vuotias kommentoi seuraavaa "esitys oli hieno, taikuri oli suosikkini", "miten ihmeessä hän otti niitä kortteja taivaasta?"...vielä kotonakin hän ihmetteli tätä omalle isilleen. Pienimmäisen meidän kaksi vuotiaan mielestä esitys oli hieno. Hän malttoi katsoa koko esityksen juurikaan hievahtamatta. Uskon että pojat ovat tulevaisuuden sirkuskoululaisia. Siellä saa mm. purkaa energiaa, oppia uutta, saada onnistumisen kokemuksia, tehdä yhdessä ja kehonhallinta kehittyy. Loistava harrastus sanoisin! 
Tässä on vain pieni otos siitä mitä lavalla saimme nähdä. Kaikki esitykset olivat upeita ja kuvan arvoisia! harjoitustunteja on takana varmasti satoja.Kiitos Kuopion sirkus elämyksellisestä kokemuksesta, olette huikeita :)
Riikka&pojat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti