keskiviikko 11. tammikuuta 2017

HopLop Kuopio - Uusi paikka ja uudet kujeet


"Tänään meillä ei ole mikään kiire. Ollaan niin pitkään kuin vain jaksatte leikkiä ja touhuta.".Loppiaisena 6.1.2017 avattiin Kuopioon uusi HopLop Bellanrannan aktiviteettikeskukseen Siikarantaan. Me suunnattiin tutustumaan tiloihin keskiviikkona 11.1 ja oltiin heti kympiltä paikan päällä HopLopin avautuessa.

Ensin yllätti koko. Jos voi johonkin verrata niin vanhaan Leväsellä sijainneeseen HopLoppiin verrattuna on uusi paikka kolme kertaa laajempi, selvästi korkeampi ja näin aikuisen silmään tuhat kertaa viihtyisämpi. Lapsetkin huokailivat ja päästelivät sellaisia ylisanoja, että ei olisi suomalaisiksi uskonut (haha).


Ensimmäisenä sisään saapuessa pistää silmään valtava tulivuori jota pitkin pääsee kiipeilemään ylös ja piiiiiiitkä liukumäki johon ainakin tytär ihastui.. poika päätti vielä tällä käynnillä kerätä pelkästään rohkeutta. Jospa ensi kerralla uskaltaisi laskea mäen? Kiipeily tulivuoren rinteillä oli molemmista hauskaa. Laitoin illasta omaan instagramiin videon liukumäestä jonka voi käydä kurkkaamassa. Minut löytää instasta nimimerkillä kaiskiis.
Avajaisviikonloppuna oli ollut paljon tutustujia uusiin tiloihin, mutta isoon tilaan kyllä mahtuu enemmänkin porukkaa touhuamaan sopuisasti rintarinnan. Nyt kun tultiin arkena paikalle niin sai todellakin rauhassa kiertää ja mennä lasten kanssa.

Lasten synttärijuhliin tarkoitetut huoneet näyttivät todella hienoilta ja valinnan varaa oli prinsessahuoneesta aina merirosvoteemaan. Huoneista löytyi hienoja yksityiskohtia ja ne oli istuimia myöten teeman mukaisia. Tekemistä riittäisi synttärisankarille kavereineen pitkäksi aikaa!Uudesta HopLopista löytyi tuttujakin juttuja mm. paineilmakanuunat joilla sai ampua pehmopalloja. Iso plussa on useampi iso trampoliini joissa pomppia. Vanhassa HopLopissa harmitti kun siellä oli yksi iso trampoliini ja miltei aina monta innokasta pomppijaa jonottamassa omaa vuoroa. Nyt varsinkin arkipäivänä touhutessa pääsi suoraan pomppimaan trampoliinille ilman odottamista. Pienemmille lapsille oli omat leikki- ja kiipeilypaikat heti sisäänkäynnin vieressä.Yksi pojan lemppareista oli autorata, mutta siellä ajelu hänen osalta jäi tällä kertaa kolmeen ajokertaan, sillä autot toimivat kassalta ostettavilla poleteilla. Pari muutakin vain poleteilla toimiva peliä löytyy, mutta meidän poletit kaikki käytettiin autorataan.

Ruokailun osalta listalta tilattavien ruokien määrä oli runsaampi vanhaan HopLopiin verrattuna, mikä on iso plussa. Sieltä löytyi ruokavaihtoehtoja keitoista lähtien perinteisempiin hampurilaisaterioihin saakka. Pikkurahallakin löytyy suolaista purtavaa. Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan, sillä touhutessa tulee jano.Lupasin aamulla menomatkalla, että tällä kertaa ollaan HopLopissa niin pitkään kuin vain jaksetaan. Iltapäivän kallistuessa lähemmäksi kolmea aloin kyllä kyselemään, että voitaisko jo lähteä kotiin.. oltiinhan oltu jo paikalla viiden tunnin verran touhuamassa. Lapsilla ei vielä ollut mikään kiire kotiin, mutta pahin tuohutuska oli jo selätetty, joten hyvillä mielin lähdettiin.

Koska lapset viihtyvät hyvin HopLopissa niin tässä on hyvä tilaisuus vanhemmille tai kavereille yhdistää lapsille HopLop päivä ja oma kuntoliikuntaharrastus. Yhden täysi-ikäisen on toki oltava HopLopissa alaikäis(t)en laps(i)en kanssa, mutta vuorotellen vanhemmat/kaverit voivat ottaa ilon irti kaikessa rauhassa vaikka viereisessä rakennuksessa sijaitsevasta Huippu Centerin kuntosalista tai muista Bellanrannan elämyskeskuksen liikuntapalveluista.Kotimatkalla autossa kysyin, että mikä oli HopLopissa parasta? "KAIKKI!" kuului takapenkiltä yhteen ääneen. Mitäpä siihen enää lisäämään mitään.

http://www.hoplop.fi/puistot-ja-hinnat-kuopio
http://huippupaikka.fi/ - mm. kuntosali, ryhmäliikunta ja trampoliiniareena
http://voimaonvoimaa.fi/index.html - CrossFit Svartbox, paino- ja voimanostosali
http://www.oheisharjoittelukeskus.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti