sunnuntai 14. elokuuta 2016

Hyvän mielen hevonen Sorsasalossa

Hyvän mielen hevostapahtumassa Sorsasalossa riitti sunnuntaina 14.8.2016 vauhtia, vilskettä ja uusia tuulia. Tapahtumassa oli tarjolla tosi monipuolisesti ratsastuksen eri tyylilajien ja hevosrotujen näytöksiä ja kilpailuita varustemyyntiä sekä -kirpparia unohtamatta. Katsoen ja kosketellen hevosvoimia ja  hevosten käsittelytaitoa parhaimmillaan. Bonuksena pienimmille keppareita, ponin hoitoa ja talutusratsastusta. 

Helmin ja Jennin suosikkiohjelmat olivat osallistavia: hevosjalkapalloa ja keppareiden hurjat laukkakisat. Ensi vuonna osallistutaan myös keppariesteille, tytöt jo taitojaan kokeiltuaan päättivät. Äiti puolestaan häikäistyi mahtavien shirejen voimasta, kouluratsastuksen liitelevästä sulavuudesta ja tietysti satujen saaren ihanista issikoista, joiden töltti ei jätä koskaan kylmäksi. Shiatsuhierontanäytös olisi vielä kiinnostanut, että miten se tepsii hevoseen, mutta se jäi tällä kertaa näkemättä. 

Hyvän mielen hevonen järjestettiin nyt neljättä kertaa Kuopion Sorsasalossa. Toivottavasti tapahtuma säilyy myös jatkossa juuri tällaisena: pääpaino edelleen erilaisissa näytöksissä ja esittelyissä, mausteena vähän kilpailuhenkeä ja sopivasti kaupallista tarjontaa. Ja lippujen hinta enemmän kuin kohdillaan. Hyvää mieltä koko rahalla kaikenikäisille ja -taitoisille.

Tähän ei enempää sanoja tarvita. Loppuun kuvallinen lämmin kiitos!  I-ha-haa. Oli kerrassaan i-ha-naa.
Lisätietoja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti