lauantai 13. elokuuta 2016

RokkiKanan ja RokkiKukon kohtaaminen kesän 2016 RockCockissaOn pitkä kuuma kesä vuosimallia 2016, Väinölänniemen nokassa tarkenee. RokkiKanakin suuntaa ystäviensä kanssa askeleet sinne kohti RockCockia ja toivoo, että festaritunnelma olisi niin ihana! Hänen olisi kyllä ollut mahdollisuus matkustaa RockCock-viikonloppuna myös Malagaan tai olla parhaillaan matkalla Alabamaan, mutta Kuopio ja Väinölänniemi voittivat. Tuulenvire tuo jostain nenään kevyen apulannan aromin, mutta muutenVänärillä on hieno tunnelma. RokkiKanallakin on hyvä fiilis, paska meininki on näistä bileistä kaukana. RokkiKanan ystävällä on harmittavasti kuitenkin pinna tiukalla ja RokkiKana hermostuu hänelle hieman: "Hei, älä droppaa mun tunnelmaa!" Onneksi kriisin vaara menee pian ohi, sillä musiikki on hyvä lääke kiukkuun.

Myös RokkiKukko saapuu kaveriporukan mukana RockCock-areenalle. Ja vaikka emme asukaan Amerikassa, niin meininki on suuren maailman luokkaa. RokkiKukosta tuntuu, että hän on palannut paratiisiin. Yhtäkkiä RokkiKukon silmissä alkavat loistaa tähdet. "Edessäni on enkeli!" hän huokaa kavereilleen. Tie vie hänet kohti RokkiKanaa, joka oikein hehkuu ja jolla on pilke silmäkulmassa - ja RokkiKukon mielestä universumin paras perse. RokkiKukon sydän lyö bum-bum-bum ja hänelle maistuisi rohkaisuksi tequila. Mutta koska RokkiKukko on tänään kuskin roolissa, pullon henki ei saa olla kolmas pyörä näillä festareilla. RokkiKukko on luvannut kokeilla RockCockissa myös sup-lautailua elämänsä ensimmäistä kertaa. Lähtisiköhän RokkiKana tuonne Vänärin aurinkorannalle testaamaan tätä shokkiterapiaa eli suppailua RokkiKukon kanssa? Hui, mutta onneksi paikalla olevat rantavahdit pitävät huolta sup-lautailijoiden turvallisuudesta.Tervetuloa suppailemaan RokkiKukko ja RokkiKana!
RokkiKanakin on huomannut rantabileissä Väinö-stagen tuntumassa svengailevan söpön RokkiKukon, joka tanssii kuin John Travolta. Pienen epäröinnin jälkeen RokkiKana rohkaisee mielensä ja menee RokkiKukon luo: "Dance with me!" RokkiKukosta tuntuu siltä kuin ukkonen ja salama iskisivät häneen yhtä aikaa. Hän ottaa RokkiKanaa kädestä kiinni ja he tanssivat ysäribiisien tahdissa. Yhtäkkiä RokkiKana kuitenkin hyppää pitkän askeleen taaksepäin - miksi?! Hän luulee nähneensä rantaruohikossa ison valkoisen käärmeen! Ehkä ruohikko olisi kannattanut niittää viikatteella ennen RockCock-viikonloppua, ettei siellä voi piileskellä käärmeitä, kilpikonnia, zombeja tai muita outoja ja pelottavia otuksia festariyleisön kiusaksi. RokkiKukko tekee kuitenkin miehen työn ja hätistelee valkoisen käärmeen kauemmaksi ja rantabileiden tanssi voi jatkua.Rantabileet!


"Valkoinen käärme"


Viikatteelle olisi ollut töitä
 
Takaisin konserttiareenalle käsikädessä kävellessään RokkiKana ja RokkiKukko miettivät, miksi jotkut väittävät, että tytöt ei soita kitaraa. RokkiKana ainakin tuntisi olevansa vain puolikas ihminen ilman kitaraansa. Tänään hän ei ole ehtinyt soittaa kitaraa, mutta onhan päivä vielä huomennakin. Ja juuri nyt RokkiKanalla ja RokkiKukolla on mielessään vain tämä rakkaus, Väinölänniemen yllä loistava kaunis taivaankansi ja värikäs sateenkaari.


RokkiKanan ja RokkiKukon värikäs rakkauden sateenkaariTytötkö ei soita kitaraa?


Loppuillasta RokkiKana ja RokkiKukko kertovat toisilleen tulevaisuuden haaveistaan ja nauravat sitten yhdessä ruusuisille ja valkeille unelmilleen. He haaveilevat jo pienistä häistä, joissa hääkellot soi sekä paluusta tulevaisuuteen. Ja päättävät, että jos heille siunaantuu joskus lapsia, eivät turmion kätilöt saata heidän lapsiaan maailmaan. He myös toivovat, että RockCock jatkuu vielä 2080-luvullakin, jotta heidän lastenlapsensa ja lastenlastenlapsensakin pääsevät nauttimaan tästä festarifiiliksestä. Siinäpä unelmaa kerrakseen. <3 <3 <3Kiitokset upeista RockCock-festareista ja tapaamisiin taas ensi kesänä 15-vuotisjuhlien merkeissä!

PS. Blogitekstiin on päässyt vahingossa pujahtamaan melko monta tämän kesän RockCock-esiintyjää ja heidän biisiään. Pistäkääpä kisat pystyyn kavereiden kanssa - kuka bongaa eniten artisteja ja biisejä! ;)


Kuvat: Kirsi Koponen ja Sari Pohjolainen


http://www.kuopiorock.fi/etusivu/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti