tiistai 10. toukokuuta 2016

Kevättapahtuma 7.5 Vanulassa

Suomessa on satoja vanhempainyhdistyksiä, jotka tekevät töitä sen eteen että lapset saavat kasvaa viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Kuopiossa on aktiivisia vanhempainyhdistyksiä, jotka järjestävät erilaisia tempauksia ja tapahtumia joilla tuoda koululaisia, vanhempia ja lähiympäristöä yhteen. Muun muassa viime talvena Vehmasmäen koulun vanhempainyhdistys Vehmakat olivat Ylen uutisissa saakka kampanjoidessaan aktiivisesti koululaisten heijastimien käytön puolesta. Viime lauantaina 7.5 Hiltulanlahden koulun vanhempainyhdistys tempaisi koko perheen kevättapahtumalla Vanulassa.

Kuopion kaverikoirat ottivat vastaan silityksiä kaikilta innostuneilta ja noutajayhdistys Savon nuuskut esiintyivät. Paikalla oli myös suloisia lampaita. 

Kuopion Sirkuksen taitavat nuoret esiintyivät saivat lasten huomion ja paljon taputuksia. Tuolitemput eivät onneksi siirtyneet omien lasten kotitestaukseen tällä kertaa.  


Vuosi sitten keväällä kävimme kevättapahtumassa ensimmäisen kerran. Tyttö hihkaisi perjantaina kuullessaan lauantain kevättapahtumasta, että: "Siellä saa syödä makkaraa!" Poika innostui vieressä ja kiljaisi: "Paloauto!!". Molempia oli tarjolla viime vuonna ja myös tänä vuonna nämä tärkeät asiat toteutuivat. Asiakastyytyväisyys oli selkeästi huippulukemissa.Ulkona pääsi puuhailemaan makkaran syönnin ohella kaikkea laidasta laitaan ponitalutuksesta pallopeleihin, joten tylsää ei kerennyt tulla. Kotiin lähti kaksi onnellista lasta ja yksi äiti ruusun kera. 


Kiitos Hiltulanlahden Vanhempainyhdistys! Näemmekö Vanulassa taas ensi keväänä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti